چگونه از قدرت ذهن استفاده کنیم؟ این سوالی است که ذهن بسیاری از مردم، خصوصاً دانشجویان را به خود مشغول کرده است. توانایی استفاده از قدرت ذهن اکتسابی است و همه می توانند به آن دست پیدا کنند. اصل مهمی که باید رعایت کنید و به واسطه آن بتوانید به قدرت ذهن برسید، داشتن خودآگاهی است. خودآگاهی به زبان ساده یعنی داشتن مهارت های مختلفی که برای زندگی، لازم هستند. با برخورداری از خودآگاهی میتوانید به قدرت ذهن برسید و زندگی خویش را هدفمند سازید. به نوعی با خودآگاهی می توانید زندگی خود را در سطح بالاتری نسبت به به دیگران قرار دهید. بر همین اساس باید بدانید که انواع خودآگاهی چیست و از هر کدام چگونه باید استفاده کنید. ارتباط میان سوال چگونه از قدرت ذهن استفاده کنیم و شخصیت هر فرد انکارناپذیر است. آیا می دانید چگونه این ارتباط را بیابید؟
ارتباط سوال چگونه از قدرت ذهن استفاده کنیم با خودآگاهی چیست؟
ارتباط میان سوال چگونه از قدرت ذهن استفاده کنیم با خودآگاهی، به زبان ساده در شخصیت هر فرد نهفته است. بر همین اساس شخصیت شناسی و یا به بیان دیگر خودشناسی جز با منفعت ترین دانش ها برای هر کس محسوب می شود. زیرا از طریق آن، علاوه بر شناخت توانایی های خویش می توانید ارتباط های موثری با دیگران برقرار کنید. اگر بخواهیم خودآگاهی به زبان ساده را بیان کنیم، می توانیم در یک کلمه مهارت زندگی را معرفی کنیم. علاوه بر مهارت زندگی، توانمند شدن یا صاحب مهارت و هنر شدن نیز میتوانند به عنوان خودآگاهی معرفی شوند. خب تاکنون دانستیم که به هر میزان بر خودآگاهی ما افزوده شود می توانیم به همان اندازه از قدرت ذهن استفاده کنیم. لذا افرادی که از قدرت ذهن خود بیش از دیگران استفاده می کنند، تسلط بیشتری بر خودآگاهی و ابعاد آن دارند. آیا تا به حال به ابعاد مختلف خودتان در زندگی دقت کرده اید؟
آیا شناخت ابعاد خودآگاهی به ما کمک میکند تا بدانیم چگونه از قدرت ذهن استفاده کنیم؟
اگر بدانیم ابعاد و انواع خودآگاهی چیست، تسلط بیشتری بر خودمان خواهیم داشت. همچنین این شناخت موجب می شود تا بتوانیم قدرت بیشتری از ذهن را استخراج و استفاده کنیم. البته قبل از اینکه بتوانید با ابعاد مختلف خودآگاهی آشنا شوید باید با خود خودآگاهی آشنا شوید. خودآگاهی به زبان ساده یعنی خود واقعی مان. برای اینکه بتوانید به این خود واقعی برسید یک سوال اساسی از خودتان بپرسید. این سوال چنین است که: من کی هستم؟ پاسخ این سوال به اندازه ای مهم است که می تواند سرنوشت سوال اصلی یعنی چگونه از قدرت ذهن استفاده کنیم را مشخص کند. دقیقا در همین جاست که ابعاد مختلف خودآگاهی معنا پیدا می کنند و از طریق آنها می توانید پاسخ سوال را بیابید. به طور خلاصه می توانیم مجموعه این ابعاد را هویت و شخصیت اصلی هر فرد بدانیم. لذا با شناخت این ابعاد نه تنها بر خودآگاهی مسلط شده اید؛ بلکه با شخصیت خویش نیز آشنا شده اید.
آیا می دانید ابعاد یا انواع خودآگاهی چیست؟
دانستن این موضوع که انواع خودآگاهی چیست به شما کمک می کند تا هر بُعد را بشناسید و خودتان را تقویت کنید. به طور کلی ابعاد و انواع خودآگاهی عبارتند از: جسمانی، شناختی، هیجانی، معنوی و رفتاری. آنچه که در این ابعاد اتفاق میافتد این است که مجموعه ای از اطلاعات دریافت شده توسط ذهن شما پردازش می شوند. نوع دریافت این اطلاعات و پردازش آنها تعیین کننده شخصیت شما در این ابعاد هستند. به طور مثال علم و شناخت ذهن تان از چه راهی صورت می گیرد؟ آیا خودتان شخصاً اقدام می کنید و یا اینکه توسط بازخوردی که دیگران به شما اعلام می کنند می توانید خودتان را پیدا کنید؟ البته راه سومی هم وجود دارد که مطابق آن از متخصصین روانشناسی برای به دست آوردن آگاهی اقدام میکنید. از هر کدام از این روش های یاد شده بتوانید به آگاهی برسید، می توانید خودآگاهی به زبان ساده را برای دیگران نیز توضیح دهید. آیا میدانید طبق بُعد جسمانی چگونه از قدرت ذهن استفاده کنیم؟
چگونه با بعد جسمانی خود آشنا شویم؟
آیا پاسخ چگونه از قدرت ذهن استفاده کنیم، در بُعد جسمانی است؟ بُعد جسمانی مربوط به پاسخی است که به سوال: چطور خود را توصیف خواهید کرد؟ میشود. پاسخ این سوال شامل دو بخش میشود که هر دو بخش، سازنده ی بُعد جسمانی هر فرد می باشند. بخش اول شامل ظاهر و بخش دوم شامل درون میشود. در قسمت درونی باید متخصصان پزشکی نظر بدهند و اعضای درونی بدن شما مد نظر هستند. اما در بخش ظاهری منظورمان آن چیزی است که از شما نمایش داده می شود. به طور مثال مدل مو یا استایل ظاهری شما که برای دیگران قابل مشاهده است. اگر در بخش درونی مشکلی وجود داشته باشد باید به پزشک متخصص مراجعه کنید. البته در برخی موارد که پزشک متخصص نتواند درمان کند؛ میتوانید به سراغ بخش ناخودآگاه ذهن بروید. قسمت ظاهری نیز عمدتاً شامل رضایت هایی است که از خودتان و از بازخوردهای دیگران به دست می آورید. منظور ما از این رضایت مربوط به جذابیت ظاهری می شود.
چرا بُعد شناختی مهمترین بُعد برای استفاده از قدرت ذهن است؟
اگر واقعاً می خواهیم بدانیم که چگونه از قدرت ذهن استفاده کنیم باید به سراغ بُعد شناختی برویم. زیرا این بخش مربوط به شناسایی و شناخت تمام محیط پیرامون توسط ذهن است. همچنین فکر ما اصلی ترین پایه برای تمام رفتارهای مان محسوب می شود. پس اگر می خواهیم از قدرت ذهن استفاده کنیم باید مستقیماً به سراغ ذهن اندیشه ای، یعنی فکر برویم. همچنین زیربنای تمام اتفاق هایی که در زندگی برایتان رخ میدهند مربوط به بُعد شناختی میشوند. زیرا افکار زیادی لحظه به لحظه در ذهن شما تولید و پردازش می شوند و باعث جهت گیری های مختلف شما خواهند شد. برای اینکه از طریق این بُعد بتوانید از قدرت ذهن استفاده کنید باید در ابتدا عدم قضاوت را با خود تمرین کنید. آیا می دانید چرا نباید دیگران را قضاوت کنید؟
قضاوت کردن انرژی زیادی از هر کس می گیرد و آگاهی آنها را تبدیل به انرژی منفی میکند. زیرا در تمام مواردی که قضاوت میکنید علم کامل نسبت آن ندارید و نتایج بدی را اثبات می کنید. بر همین اساس انرژی منفی سنگینی را برای خود تولید کرده اید.
بُعد شناختی شامل چه نکات مهمی است؟
اگر بخواهیم خودآگاهی به زبان ساده در بُعد شناختی را بیان کنیم میتوانیم به نوع ورود و پردازش اطلاعات اشاره کنیم. یعنی اولاً باید بدانیم از چه درگاه هایی، اطلاعات ذهن خود را جمع آوری می کنیم. سپس در مرحله دوم باید بدانیم نوع پردازش آنها و یا انطباق آنها با واقعیت به چه میزان است. اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد بُعد شناختی خود به دست آورید باید به پاسخ های دو سوال دقت کنید. پاسخ های این سوالات می توانند به شما کمک زیادی کنند تا ذهن و قدرت آن را بفهمید. این دو سوال عبارتند از: چطور به زندگی نگاه می کنیم؟ و اتفاقات را چطور تفسیر می کنیم؟ پاسخ این دو سوال، بُعد شناختی شما را در توانایی قدرت ذهن مشخص میکنند.